Handig: standaardteksten in SMS

Worden klanten vaak bericht met een soortgelijk bericht? Maak dan gebruik van de standaard antwoorden in Sms. Een beheerder kan deze aanmaken onder de "Quick Replies" en vervolgens kan iedereen die toegang heeft tot het Sms-kanaal hiervan gebruik maken.

Standaard antwoorden invoegen

Wie sms't via de knop in de rechterbovenhoek, kan een standaard antwoord invoegen door op het dropdownmenu onder het tekstveld te klikken. Selecteer het juiste bericht en het staat direct klaar in het tekstvak. Eventueel is er daar nog de mogelijkheid om het een en ander aan te passen.

Deze Quick Replies zijn zowel voor losse smsjes als voor bulkberichten aan te roepen, superhandig!

Wordt Sms gebruikt vanuit het plusteken in de inbox? Dan worden Quick Replies ingevoegd middels het "-teken.