Hoe gaat het werken in Trengo? Bekijk de statistieken!

In Trengo is het niet alleen overzichtelijk werken; het is ook nog eens makkelijk bij te houden hoe goed het gaat door middel van de statistieken! Deze statistieken zijn alleen in te zien voor de beheerder van het Trengo-account.

Wat kan ik allemaal zien onder statistieken?

De statistieken in Trengo kunnen eenvoudiger inzicht bieden in de mate van efficiëntie binnen de organisatie en de dienstverlening van de organisatie. De volgende gegevens zijn hier snel en overzichtelijk in te zien.

1. Het aantal nieuwe tickets;
    Het aantal tickets dat per dag nieuw binnenkomt in Trengo.
  2. Het aantal gesloten tickets;
    Het aantal conversaties dat dagelijks wordt afgerond.
  3. Het aantal tickets per kanaaltype;
    Maakt snel inzichtelijk via welk kanaal het meeste gecommuniceerd wordt.
  4. De eerste reactietijd in minuten;
    Hoe lang duurt het voor een klant een reactie krijgt? Let wel: automatische reacties worden hierbij ook opgeteld!
  5. De afhandeltijd.
    Hoeveel tijd er zit tussen het oppakken en het sluiten van een conversatie.

Zo is het snel in te zien hoeveel tickets er per kanaal worden afgehandeld en of deze tickets snel worden opgepakt. Je kunt ook makkelijker inzichtelijk maken via welk kanaal de meeste tickets binnenkomen, wel zo handig!

Welke informatie moet worden weergegeven?

Per type statistiek kan worden aangegeven wat er precies weergegeven moet worden middels de volgende opties:

Periode

De periode over welke de statistieken getoond moeten worden. Een aantal standaardtijdsperiodes zijn met een klik te activeren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een periode in te stellen.

Kanaal

Statistieken van een bepaald kanaal weergeven? Dat kan worden ingesteld.

Gebruiker

Statistieken kunnen ook per medewerker worden ingezien. Zo is het bijvoorbeeld snel inzichtelijk hoeveel tickets een gegeven medewerker afhandelt in één week.

Label

Wordt er gebruik gemaakt van de labels binnen de organisatie? Dan kunnen de statistieken van bepaalde labels ook worden getoond. Zo is het bijvoorbeeld duidelijk hoeveel leads er in een bepaalde periode zijn geweest.

Bovendien is het ook mogelijk om al deze statistieken weer te exporteren als CSV-bestand. Superhandig om zo informatie te verwerken in bijvoorbeeld jaarverslagen en andere financiële bedrijfsgebonden documenten!