Overal bereikbaar via de handige Trengo-app

Niet alle beroepen lenen zich ervoor om dagelijks achter het bureau te zitten. Maar ook voor mensen die veel onderweg zijn is Trengo een ideale tool om met klanten te communiceren. Middels de Trengo app is het namelijk mogelijk om altijd en overal berichten te kunnen beantwoorden, zelfs onderweg. Het enige wat nodig is, is een internetconnectie.

Voor Android en iOs

De app is momenteel gratis te downloaden in de Google Play Store en de App store van Apple. Nadat de app is gedownload is het een kwestie van inloggen en er kan gewerkt worden, waar je ook bent! Handig om te weten: de app laadt automatisch de browserversie van Trengo in en is dus altijd helemaal up-to-date. Dus werken op de mobiele telefoon is vrijwel hetzelfde als op een Pc.

Let wel: het is slechts mogelijk om op één plek tegelijkertijd ingelogd te zijn, dus op het moment dat Trengo in de app wordt gebruikt, zal de eventueel geopende browser-sessie automatisch uitloggen en vice versa.

De Trengo App voor Windows en MacOs

Ook op de Dekstop of laptop is het mogelijk te werken vanuit de Trengo-app in plaats van in de browser versie. Deze is te downloaden via onze website. Ook in deze apps wordt de browser-versie ingeladen en kan er dus op een dezelfde manier gewerkt worden.

Wel worden aanpassing altijd gebouwd voor de web-versie, waardoor ons advies is om vanaf een pc of laptop altijd gebruik te maken van de browser-versie, met voorkeur in Google Chrome.