Een profiel aanmaken en bewerken

Alle communicatie wordt pas echt overzichtelijk als er wordt gewerkt met profielen.

Een contact koppelen aan een profiel

Op het moment dat er een nieuwe conversatie binnenkomt, kan een contact direct aan een profiel worden gekoppeld op de volgende wijze:

1. Klik op de conversatie om de inhoud te tonen.
  2. Navigeer naar de rechterzijde van het scherm en klik op "Koppel profiel".
  3. Typ de naam van het profiel en selecteer de juiste uit de lijst.

Op het moment dat een contact wordt gekoppeld, verschijnt onder in beeld aan de rechterzijde ook direct het volledige overzicht aan contactmomenten binnen dat profiel. Zo kan er makkelijk in de historie gezocht worden.

Een nieuw profiel aanmaken

Bestaat een gewenst profiel nog niet? Voeg het dan toe door de hele naam in te voeren en te kiezen voor "Nieuw Profiel". Zo wordt er direct een nieuw profiel gecreƫerd waaraan alle komende communicatie kan worden gekoppeld. Wel zo overzichtelijk!

Alle informatie op Ć©Ć©n plek

Zodra het profiel is aangemaakt en gekoppeld, wordt daadwerkelijk alle informatie getoond op dezelfde plek. Zo worden de contactmomenten van alle kanalen getoond onder Contact Moments, en kunnen de zelf samengestelde profielvelden om bijvoorbeeld klantnummers te registreren.

Zijn er documenten, afbeeldingen of andere bijlagen uitgewisseld met de klant? Ook deze worden in de sidebar overzichtelijk weergegeven.

Profielen zoeken en beheren

Bovenin het menu kan er voor "Profielen" worden gekozen. Wie hier op klikt, komt in de lijst van alle profielen die door de medewerkers van de organisatie zijn aangemaakt. Zo kan er dus snel gezocht worden naar een klant. Bovendien worden in een profiel alle contacten gesorteerd weergegeven en is er een overzichtelijke historie van alle contactmomenten te zien.

Een contact verwijderen uit een profiel kan hier ook; het contact is eenvoudig weg door te klikken op het kruisje achter het contact. Daarnaast kunnen er notities over een profiel worden geschreven, zodat collega's van alle informatie op de hoogte zijn!