Een mail direct of pas later versturen?

Iedereen maakt het wel eens mee: de mail is getypt en verzonden en net op het moment dat het bericht wordt verzonden wordt die ene spelfout ontdekt. Zonde! In Trengo is het mogelijk om een bericht direct of pas later te versturen, zodat er nog een keer overheen gelezen kan worden! 

'Verstuur', 'verstuur en sluit' of 'verstuur later'

Wie in Trengo een mailbericht wil versturen heeft drie opties: verstuur direct, verstuur en sluit of verstuur later. Deze opties zijn toegankelijk  middels het pijltje rechts naast de groene verstuur-knop. 

Verstuur: Het mailbericht wordt direct verstuurd naar de ontvanger en er wordt een ticket aangemaakt. Deze actie kan ook worden uitgevoerd door direct op de groene "verstuur"-knop te klikken. 

Verstuur en sluit: Door een mailconversatie direct te sluiten middels deze functie, zal het bericht niet tussen het overzicht van opgepakte tickets komen te staan, maar direct worden gesloten. Dan is het duidelijk dat deze conversatie is afgehandeld. Zodra er een reactie komt van de klant, zal de conversatie weer binnenkomen onder nieuw. Het is afhankelijk van de instellingen van het mailkanaal of hier een nieuwe conversatie van wordt gemaakt of niet. 

Verstuur later: Wil je, voordat de mail verstuurd wordt, alles nog een keer doorlezen of laten controleren door een collega? Kies dan voor de optie "Verstuur later". Op dat moment wordt er wel alvast een nieuwe conversatie aangemaakt, maar wordt het bericht nog niet verstuurd. Op het moment dat alles gecontroleerd is, kan het bericht alsnog verstuurd worden. Goed om te weten: om een mailbericht door een collega te laten controleren, is het van belang dat de aangemaakte 'conversatie' (ticket) wel wordt toegewezen aan de collega die het bericht moet controleren. De collega kan het concept namelijk niet lezen als het ticket nog aan jouzelf toegewezen is!