Een eigen profiel instellen

Naast dat Trengo werkt met "contacten" en "profielen" voor klanten, is het ook mogelijk om een persoonlijk profiel in te stellen. 

Waar staat het eigen profiel?

Wie in Trengo inlogt, ziet rechtsboven in de hoek zijn of haar icoon verschijnen. Wanneer het profiel nog niet is bewerkt, staat hier een gekleurde cirkel met daarin de eerste letter van de voor- en achternaam. Door hierop te klikken verschijnt er een menu, waarin er de mogelijkheid is om uit te loggen. Daarnaast staat hier ook de optie "My profile". Met een klik op de knop wordt het profiel geopend. 

Wat kan hier allemaal worden ingesteld?

Binnen het profiel zijn er een aantal mogelijkheden om het account te personaliseren en naar eigen wens in te stellen. Zo kan er een foto worden toegevoegd of kan de naam geüpdatet worden.

Overview

Onder overview kan de basis van een profiel worden ingesteld: 

First name en Last name: De mogelijkheid om de voor- en achternaam van het eigen account aan te passen. 

Profile imageLiever een eigen foto in plaats van een icoon 👩‍💼? Dan is deze hier eenvoudig in te stellen, of middels "delete image" weer te verwijderen. Dit is de foto die voor de klant ook zichtbaar is op het moment dat je een chatgesprek beantwoordt.

Language: Kies of Trengo wordt weergegeven in het Engels of in het Nederlands. 

Phone number: Door een telefoonnummer aan het profiel te koppelen, kan telefonie in Trengo worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. 

Timezone: Met Trengo kan er overal ter wereld gewerkt worden. Door hier aan te geven in welke tijdszone je zit, wordt hier rekening mee gehouden met bijvoorbeeld tijdstempels onder gesprekken. 

Change Password

Ook is het mogelijk om onder het profiel het wachtwoord aan te passen, om er zeker van te zijn dat niemand toegang heeft tot het account. 

Change e-mail: 

Is er niet het juiste mailadres gekoppeld aan een account, of is er een nieuw mailadres dat hieraan gekoppeld moet worden? Onder het profiel kan dit worden aangepast. Handig: om het mailadres aan te kunnen passen, is het huidige wachtwoord nodig. Zo kan het mailadres dus nooit zomaar gewijzigd worden. 

Two-factor auth

Door de Two-factor authenticatie in te schakelen, wordt werken in Trengo extra veilig! 

Preferences

Stel ten slotte onder de "Preference" (voorkeuren) in wanneer je wel en geen notificaties wilt ontvangen.

Als het profiel helemaal is ingesteld, is iedere collega een stuk beter herkenbaar voor zijn of haar medewerkers en voor klanten. Dan kan er pas echt efficiënt gewerkt worden vanuit de teaminbox