Bereikbaar vanaf de mobiele telefoon­čô▒

Voor wie niet altijd achter de computer zit, is het toch handig dat ze wel bereikbaar zijn voor telefonie. In Trengo is het dan mogelijk om de telefoongesprekken automatisch door te sturen naar een mobiele telefoon. Zo is iemand altijd bereikbaar voor de klant!

Een mobiel nummer toevoegen

Om bereikbaar te kunnen zijn op een mobiele telefoon, is het belangrijk dat er een mobiel telefoonnummer is toegevoegd aan het profiel. Via een klik op het eigen icoon rechts boven in kan het eigen profiel worden geopend.

Dit telefoonnummer moet worden ingevoerd in een internationaal formaat, zonder de plus (316[nummer] en niet 06[nummer] of +31 6[nummer]) en sla deze op.

Trengo doorschakelen naar mobiel

Als het telefoonnummer in het profiel staat ingevoerd is het mogelijk Trengo hiernaar door te laten verbinden. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

1. Open het telefoonvenster (middels het hoorntje rechtsbovenin).
  2. Klik op het tandwieltje naast de "Online/offline" modus.
  3. Zorg dat "Call forwarding" aan staat (groen).
  4. Als het goed is staat hieronder het nummer dat onder het profiel is ingevuld.
  5. Zorg dat de status voor telefonie "online" is.

Zodra deze stappen doorlopen zijn worden alle inkomende gesprekken automatisch doorgestuurd naar de mobiele telefoon. Zo worden er geen gesprekken meer gemist en is het bedrijf altijd bereikbaar.

Handig: je kunt nu ook bellen vanuit de mobiele app. Mocht je ingelogd zijn op de app, dan worden telefoontjes automatisch doorgeschakeld.