Een klant in de wacht zetten

Het kan voorkomen dat het antwoord op een vraag even nagevraagd moet worden of dat er even iets dieper in de dossiers gezocht moet worden. Om een ongemakkelijke stilte voor de klant te voorkomen, is het soms fijn om iemand even in de wacht te zetten. Bovendien is er zo de ruimte en de rust om te overleggen met een collega of om de juiste informatie te zoeken.

De wacht-functie in Trengo

De werking is heel gemakkelijk; met slechts een druk op de knop wordt de klant al in en uit de wacht gehaald. In Trengo Voice wordt het in de wacht zetten van een klant aangeduid met "Pause" en door op de "Pause"-knop te kikken wordt niet alleen het gesprek in de wacht gezet, maar ook automatisch de microfoon gedempt. Ideaal voor als er even iets overlegd moet worden.

Middels dezelfde pauze knop kan de klant vervolgens ook weer uit de wacht worden gehaald en verschijnt hij of zij direct weer aan de lijn.