Een mail met bijlage versturen

Worden er vanuit de organisatie veel documenten verstuurd? In ons mailkanaal is er de eenvoudige mogelijkheid om bijlagen toe te voegen aan een bericht. Het kan op twee manieren: via de paperclip rechts onderin, of door de bijlage rechtstreeks in het bericht te slepen.

Afhankelijk van de instellingen in het Trengo account, wordt de bijlage meegestuurd als fysiek document of als een linkje.

Een bijlage invoegen middels de paperclip 📎

Rechts onderin het mailveld naast de verstuurknop staat het paperclipicoontje. Door hierop te klikken wordt de bestandsmap geopend en kan er een bijlage geselecteerd worden. Door te dubbelklikken op de bijlage, of de knop open, wordt de bijlage aan het bericht toegevoegd.

Een bijlage invoegen door te slepen

Een andere mogelijkheid om een bijlage toe te voegen, is door de bijlage rechtstreeks vanuit de map in het bericht te slepen. Let wel: sleep de bijlage naar het juiste veld (onderin het bericht), om ervoor te zorgen dat deze daadwerkelijk wordt toegevoegd.

Na het toevoegen van de bijlage is het een kwestie van het bericht afmaken en versturen.