Werken in Trengo; waar staat wat?

Voor wie pas begint te werken met Trengo, is het misschien nog even zoeken waar alles staat en wat er allemaal mogelijk is in Trengo. Hoewel onze inbox sterk lijkt op de vertrouwde mailbox, zijn er ongetwijfeld een aantal dingen die net even anders zijn. In dit artikel vind je een overzicht van alle mogelijkheden voor een user in Trengo.

Het startscherm

Nadat er is ingelogd, verschijnt als eerst het onderstaande scherm in beeld, met aan de linkerkant het overzicht van nieuwe en/of opgepakte tickets. Ook vind je hier het handige filtersysteem. Alles wat er nodig is om de werkdag te beginnen!

Daarnaast toont het scherm ook de opties: tickets, contacten en profielen.

Tickets: Het overzicht van alle conversaties, afhankelijk van de gekozen filters.

Contacten: Alle contacten die in Trengo staan.

Profielen: Bewaar het overzicht aan contactmomenten van klanten door ze te koppelen aan een profiel.

Mappen

Links in het startscherm staan de mappen die helpen om snel de conversaties in beeld te krijgen die gewenst zijn. Het is mogelijk om te filteren op: status, eigen of alle tickets, beantwoord of onbeantwoord, gebruikers, kanalen en labels.

Conversaties

Als alle filters correct zijn ingesteld, worden precies die conversaties getoond die hier aan voldoen. Het is slechts een kwestie van de juiste aanklikken en aan de slag! Let wel: als gebruiker zie je pas conversaties op het moment dat ze door een teamleider of beheerder aan jou worden toegewezen. Afhankelijk van in welke map geopend wordt, zijn er verschillende opties voor het tonen van de conversaties binnen die map. Ook handig: bovenaan het overzicht is het eenvoudig zelf een conversatie aan te maken. Een conversatie terugvinden? Maak gebruik van de handige zoekfunctie!

De rechterzijde van het scherm

In de rechterbovenhoek zijn er ook nog een aantal functionaliteiten van Trengo toegankelijk. Zo kan hier worden ingesteld of de gebruiker online of offline is voor zowel telefonie als chat. Bovendien is er toegang tot het eigen profiel middels een icoontje en kan er via ditzelfde icoontje ook weer uitgelogd worden.