Leer onze nieuwe inbox kennen

Artikel informatie

Om de nieuwe inbox binnen no time te leren kennen, bespreken we in dit artikel de meeste belangrijke veranderingen. We leren je:

1. Hoe je ons nieuwe navigatie paneel moet gebruiken
  2. Hoe je snel kunt bellen en opnemen
  3. Hoe je labels aan gesprekken kunt koppelen
  4. Hoe je een bericht kunt sturen naar collega’s

Laten we beginnen met het nieuwe navigatie paneel, iets waar we erg trots op zijn.

Hoe je ons nieuwe navigatie paneel moet gebruiken

Het navigatie paneel geeft je snel toegang tot alle elementen die voorheen verspreid waren over de inbox.

Navigation Panel

Klik simpelweg op het Trengo logo linksboven en je kunt:

• jouw profielinstellingen inzien
  • jezelf actief of afwezig zetten voor chat en telefoon
  • een SMS versturen
  • navigeren naar het help center
  • al jouw contacten bekijken
  • profielen bezoeken
  • je instellingen beheren (afhankelijk van jouw bevoegdheden)
  • nieuws lezen over de laatste lanceringen en updates van Trengo
  • en natuurlijk - aan het einde van de dag - uitloggen bij Trengo

En dan nu: hoe zit het met de zwarte telefoon linksonder in je scherm?

Hoe je snel kunt bellen en opnemen

Wanneer je hier op klikt, kan je direct een nummer bellen, plakken of zoeken naar een profielnaam.

“Phone”</p

Maar het is meer dan een luxe manier van bellen. Je kan ook telefoongesprekken toewijzen aan collega’s wanneer je zelf niet aanwezig bent. Daarnaast kan je jouw favoriete ringtone instellen en het gesprek verbinden met je koptelefoon. En dat alles in dat kleine, zwarte icoon linksonder in je scherm. Niet slecht, toch?

Hoe je labels aan gesprekken kunt koppelen

Laten we eens kijken naar de labels. Labels zijn één van de meest krachtige tools om gesprekken mee te organiseren.

Labels

In onze nieuwe inbox, kan je ze sneller plaatsen dan ooit tevoren. Open een gesprek, klik op het label icoon boven het gesprek en plaats een passend label. Zo simpel is het.

Nu gaan we kijken naar interne berichten. Laten we eerst een gesprek openen.

Hoe je een bericht kunt sturen naar collega’s

Aan het einde van een gesprek, kan je een intern bericht plaatsen. Laten we dit proberen bij David, onze collega.

“Internal-Notes

Typ gewoon @ en de naam van de collega waarmee je samen wil werken. En dat is hoe we interne berichten versturen in onze nieuwe inbox