Pushnotificaties van de Trengo-app

Wie gebruik maakt van de Trengo app heeft deze app waarschijnlijk niet de hele tijd op de voorgrond van het apparaat draaien. Toch is het op dat moment wel makkelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe tickets. Dit kan door pushnotificaties in te schakelen voor de Trengo app.

Pushnotificaties iOS

Trengo app gebruikers met een iPhone of iPad kunnen onder de instellingen van hun apparaat meldingen toestaan voor Trengo. In onderstaande GIF is terug te zien waar dit te vinden is. Het is zelfs helemaal te personaliseren waar en hoe eventuele meldingen verschijnen, met of zonder geluid, in het startscherm of ook wanneer het apparaat daadwerkelijk wordt gebruikt. Handig, want de gebruiker weet natuurlijk zelf wanneer hij of zij wel of niet gestoord wil worden.

Pushnotificaties in Android of Windows

Ook voor Android wordt het toestaan en weigeren van notificaties geregeld onder de Instellingen van het apparaat. Door notificaties van Trengo toe te staan word je eenvoudig op de hoogte gehouden van nieuwe berichten. Zo wordt er nooit meer iets gemist💪!

Tip: om eventuele geluisnotificaties te horen, moet ook het geluid van de telefoon wel ingeschakeld zijn. Wil je met Trengo in de browser werken? Lees dan dit artikel om te kijken hoe push-notificaties kunnen worden toegestaan in een browser-scherm.