Een e-mailkanaal toevoegen

Door een e-mailkanaal aan te maken, kun je rechtstreeks in Trengo e-mails ontvangen en versturen. Er zijn drie soorten e-maildiensten die je via Trengo kunt aansluiten. In dit artikel vertellen we je over deze drie soorten inboxen: Google, Outlook en een doorstuurkanaal.

E-mailkanaal aanmaken

Om een e-mailkanaal in Trengo aan te maken en jouw huidige inbox te integreren, navigeer je eerst naar InstellingenKanalen > E-mail. Klik op het 'plus'-pictogram of op 'Koppel E-mail', waarna je een van de drie hieronder beschreven inboxen kunt verbinden.

Je kunt nu kiezen uit drie opties: Google, Outlook of doorsturen.

Google-inbox integreren

Je kunt drie soorten Google-inboxen integreren in Trengo. Het is mogelijk om je Gmail-inbox te integreren, je Gsuite-inbox te integreren of Google te gebruiken als doorstuursysteem, voor het geval je Google Admin gebruikt, maar geen aparte Google-gebruikers wilt aanmaken voor al je medewerkers. Na het integreren van jouw Gmail- of Gsuite-inbox, kun je jouw Google-inbox synchroniseren met Trengo. Met deze functie wordt de status van een ticket in Trengo direct weergegeven in je Google-inbox.

Outlook-inbox integreren

Net als de Google-inboxen kun je ook je Outlook-inbox integreren met Trengo. Als je jouw Outlook-inbox hebt gesynchroniseerd met Trengo, verschijnen er labels in je oorspronkelijke Outlook-inbox, die de status van de tickets in je Trengo e-mailkanaal weergeven.

Doorstuurkanaal maken

Als je een andere inbox met Trengo wilt verbinden dan Google of Outlook, zoals Microsoft 365, is het raadzaam een doorstuurkanaal aan te maken. Wanneer een doorstuurkanaal wordt gemaakt, wordt daarmee ook een uniek e-mailadres aangemaakt, waarnaar je jouw e-mails kunt doorsturen. Nadat je jouw domein hebt toegevoegd aan jouw doorstuurkanaal, kun je deze e-mails ook beantwoorden vanuit jouw eigen domein.