Ready? Set, GO!

Nu de hele End-to-End Guide is doorlopen, alle kanalen zijn toegevoegd, teams zijn uitgenodigd en alles naar wens is ingesteld is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan!

Werken in Trengo

Alle collega's die zijn uitgenodigd kunnen onder hun eigen rol werken in Trengo. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig, maar in ons Help Center maken we gebruikers graag wegwijs. Onder "Agent" staan daarom onder andere de volgende artikelen klaar:

1. Werken in Trengo
  2. Hoe beantwoord ik een Chat
  3. Een telefoongesprek doorschakelen
  4. Werken in de mobiele Trengo App

Deze - en een heleboel andere artikelen leren een gebruiker (Agent) hoe de verschillende functies van Trengo werken.

Een instelling aanpassen

Zijn er later in het proces nog dingen die aangepast moeten worden? Een extra kanaal toevoegen? Of toch iets meer weten over de Website Widget? Waar kan ik een Chatbot aanvragen? Admins kunnen voor deze en veel meer vragen terecht in deze serie artikelen in het Help Center.

Tech

De widget op de bedrijfswebsite plaatsen? Meer weten over API en alle mogelijkheden die er zijn? Webdevelopers en IT vakmensen kunnen onder de Categorie "Tech" antwoord vinden op al hun vragen!

Op deze manier helpen we je graag om optimaal van Trengo gebruik te maken. Staat het antwoord op een specifieke vraag er niet tussen? Stel hem dan in de chat, of via de mail (info@trengo.com)📬.