Koppel Trengo aan Pipedrive

Maakt de organisatie gebruik van het CRM systeem Pipedrive? Koppel dan Trengo aan Pipedrive zo relevante data bij te houden van klanten via Trengo.

Hoe werkt het?

Door Trengo te koppelen aan Pipedrive wordt het eenvoudig je contacten te koppelen aan de profielen in het CRM systeem Pipedrive. Naast dat je vanuit Trengo direct zicht hebt op contact gegevens,  de engagement, en status van de lead. Kan je vanuit Trengo ook de Deal en Engagement toevoegen of aanpassen.

Hoe is het in te stellen?

Op de volgende wijze wordt Pipedrive aan Trengo gekoppeld:

1. Navigeer naar Instellingen -> App store -> Pipedrive.
  2. Voer een gewenste naam in voor de integratie (deze naam zal getoond worden in de sidebar).
  3. Klik op Save changes

Gefeliciteerd, Pipedrive is succes toegevoegd aan het Trengo account, nu nog inloggen:

1. Navigeer naar een conversatie in Trengo

2. Druk rechtsonder in bij de Pipedrive koppeling op inloggen.

Welke data is er te zien:

Wanneer Pipedrive is gekoppeld aan Trengo, is de volgende informatie eenvoudig terug te vinden:

• De contactinformatie van het contact in Pipedrive.
  • De Engagements of notities binnen het contact.
  • De deal met de klant en de bijbehorende status.