Light users in Trengo om nog beter te kunnen samenwerken

Zijn er medewerkers die soms wel betrokken moeten worden bij de vragen van klanten, maar die deze niet per sé zelf hoeven te beantwoorden? Voeg ze toe als Light user! 

Welke rechten heeft een Light user allemaal? 

Een Light user kan de volgende acties uitvoeren in Trengo: 

  1. Conversaties toewijzen aan zichzelf of aan collega's.
    (Let op deze berichten kunnen dus niet door de Light user beantwoordt worden).
  2. Interne notities maken, collega's taggen of getagd worden. 
  3. Conversatie- contact en profielinformatie inzien. 
  4. Reminders plaatsen. 
  5. Conversaties markeren als favoriet. 
  6. Conversaties volgen. 
  7. Conversaties sluiten. 

Hoe wordt een Light user toegevoegd?

Light users toevoegen aan Trengo kan door de volgende stappen uit te voeren: 

  1. Navigeer naar "Gebruikers" in het hoofdmenu. 
  2. Klik op "Invite a colleague" of de groene plus om een nieuwe gebruiker toe te voegen. 
  3. Vul het formulier in met de gegevens van de gebruiker:
  4. Selecteer bij "Authorization" de functie "Light user" en kies van welke teams de light user de berichten mag zien. 
  5. Kies voor Save changes om de gebruiker daadwerkelijk toe te voegen. 

De gebruiker ontvangt vervolgens een mail waarmee hij zijn account kan verifiëren en een wachtwoord kan kiezen en daarmee is de Light user toegevoegd. 

Wat kost een Light user? 

De kosten voor een Light user staan vermeld op onze website

Kan ik iemand ook downgraden naar Light user? 

Het is niet mogelijk om iemand te downgraden naar Light user, het is een volledig nieuwe gebruiker. Is het nodig dat iemand met Light user rechten ook berichten gaat beantwoorden, dan kan je deze altijd upgraden naar een reguliere gebruiker.