Een mailconversatie

Mailconversatie oppakken

Wie een mailbericht oppakt krijgt het volgende scherm te zien:

Verzender en ontvanger zijn hier alvast ingevuld en ook de handtekening van de gebruiker is alvast gecreĆ«erd.

Mailontvanger wijzigen

Mocht de wens zijn om de ontvanger te wijzigen, kan dat door met de muis simpelweg op - of achter het adres van de ontvanger te klikken. Deze kan dan verwijderd worden.

Typ vervolgens achter de ontvanger de naam, of het begin van het e-mailadres van de persoon aan wie het bericht wordt doorgestuurd en er verschijnt automatisch een (lijst met) suggestie(s) voor ontvangers. Dan is het slechts een kwestie van de juiste persoon selecteren en een mailbericht kan worden doorgestuurd.

Originele conversatie tonen

Handig: indien een mailconversatie bestaat uit meerdere berichten over en weer, worden deze handig samengevoegd in een bericht. Om ervoor te zorgen dat dit niet het hele scherm in beslag neemt, wordt het gesprek "dichtgeklapt" weergegeven.

Door op de drie puntjes onder een mailbericht te klikken, wordt vervolgens alsnog het hele gesprek getoond. Lekker overzichtelijk!