Reacties Facebook-posts verwerken via Trengo

Sindskort is het mogelijk om niet alleen direct-messages van Facebook te beantwoorden via Trengo, maar ook de reacties op posts te monitoren. Snel reageren op een vraag of een opmerking onder een post is zo eenvoudig gedaan!

Facebook social monitoring inschakelen

Het inschakelen van deze functionaliteit is heel eenvoudig en binnen enkele stappen te regelen.

1. Navigeer in Trengo naar Instellingen --> Facebook
  2. Mocht er al een Facebook pagina gekoppeld zijn, bewerk deze dan of voeg een nieuwe pagina toe via de groene +-knop.
    Het koppelen van een nieuwe Facebook-pagina staat hier omschreven.
  3. Zorg er vervolgens voor dat de knop "Feed Messages" is ingeschakeld (groen).
  4. Sla het kanaal op om de wijziging te activeren.

Vanaf nu komen de reacties en berichten op je Facebook-wall ook in Trengo binnen.