Werken in teams

Hoe wordt ervoor gezorgd dat Sales-medewerkers zich niet door een oerwoud aan Supportvragen hoeven te werken om bij de berichten te komen die ze eigenlijk nodig hebben? Door de gebruikers in te delen in teams. In de basis maakt iedere gebruiker deel uit van het "Default" team, maar dat kan natuurlijk efficiënter.

Een team toevoegen

Teams toevoegen gebeurd onder Instellingen in het menu, onder de kop die logischerwijs de naam "Teams" draagt. Een klik in het menu en het onderstaande scherm verschijnt. Er is gelijk te zien welke gebruikers onderdeel uitmaken van een team.

Met de groene +-knop kunnen teams worden toegevoegd. Het team bewerken gebeurt door te klikken op de naam van het bewuste team. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig te wijzigen welke gebruikers onderdeel uitmaken van een team en tot welke kanalen een team toegang heeft.

Een nieuw kanaal aan een team toevoegen

Wie een nieuw kanaal aanmaakt in Trengo kan dit kanaal ook direct toewijzen aan een bepaald team. Door te klikken op het vak "Teams" verschijnt er een lijst met alle teams binnen het account. Het is simpelweg een kwestie van aanklikken en het team wordt toegevoegd.

Een team verwijderen? Klik dan op het kruisje rechts achter de teamnaam.

Ready for action

Als dan alle collega's zijn uitgenodigd, alle kanalen zijn toegevoegd en ook de teams zijn ingedeeld staat alles klaar voor gebruik! Gefeliciteerd! Er kan nu efficiënt gewerkt worden vanuit één inbox. 🎉