Kanalen toevoegen aan Trengo

In de opstartfase was er de mogelijkheid om alvast een Facebook, Twitter of Telegram-kanaal toe te voegen aan Trengo. Daarnaast is het mailkanaal ook al ingesteld. Maar onze efficiënte multi-channel inbox is aan te sluiten op nog een heel aantal andere kanalen, zoals een Livechat voor op de website en zelfs bellen kan via Trengo.

Gebruikers van Trengo met een beheerdersaccount hebben toegang tot de instellingen van het account ⚙️. Binnen deze instellingen kunnen ze onder andere de verschillende kanalen beheren die gekoppeld kunnen worden aan Trengo.

Wie hier een kijkje neemt, vindt hier de eerder ingestelde kanalen terug. Daarnaast staat er onder "Website Chat" ook al een chat-kanaal klaar om ingericht te worden.

Chat, Facebook en andere kanalen toevoegen

Het is mogelijk om meerdere Facebook-, Chat-  en andere messagingkanalen met Trengo te integreren. Onder Instellingen binnen Trengo staat er onder Channels een lijst met kanalen die aan Trengo kunnen worden toegevoegd. Kies voor het kanaal waarin de organisatie geïnteresseerd is en voeg via de groene +-knop het kanaal toe.

Hoe de volgende stappen eruit zien, verschilt per kanaal. Hieronder een overzicht van artikelen die uitleggen hoe het toevoegen van ieder kanaal in zijn werking gaat. Een toegevoegd kanaal kan later altijd bewerkt worden!

1. Een Live-chat voor op de website toevoegen
  2. Facebook koppelen aan Trengo
  3. Een e-mail kanaal toevoegen
  4. Telegram verbinden met Trengo
  5. Twitter toevoegen
  6. Gebruik maken van SMS bij Trengo
  7. Bellen via Trengo
  8. Het Trengo Help Center

Mocht je Trengo willen gebruiken voor SMS of Voice, is het belangrijk dat er betalingsgegevens bij ons bekend zijn. In dit artikel staat alles over het toevoegen van betalingsgegevens.