De Widget toevoegen

Nu gaat het echt beginnen: je gaat een Widget toevoegen aan Trengo 😎💪. Op https://web.trengo.eu/admin/web_widget staat de eerste Widget klaar om ingericht te worden. Middels de groene +-knop kan er altijd een nieuwe Widget worden toegevoegd.

De eerste stappen

Wanneer een Widget is toegevoegd, verschijnt het onderstaande scherm. Hier kunnen de basisinstellingen van de Widget worden bewerkt. Geef de Widget een duidelijke naam, zodat voor alle collega’s duidelijk is waar deze voor dient en eventueel op welke website deze zal verschijnen. Widgets kunnen namelijk kosteloos en onbeperkt aangemaakt worden; voor iedere website of voor ieder team een eigen Widget. Goed onderscheid is dus belangrijk!

Naast de naam van de Widget kunnen hier ook de kleur en een aantal andere instellingen worden aangepast. Zo sluit de kleur van de Widget aan op de website en wordt deze op de juiste plaats getoond.

Kies voor je op "Update widget" drukt nog even een default channel: het kanaal dat als eerste zichtbaar is wanneer bezoekers de Widget openen. Ons advies is om hier het chatkanaal voor te gebruiken, of, wanneer die er niet is, het mailkanaal.

De Widget opslaan

Nadat al deze stappen zijn doorlopen wordt de Widget opgeslagen. Maak je geen zorgen! Hij zal niet direct op de website gepubliceerd staan. Dit gebeurt middels de Embed Code die onder "Installation" verschijnt. Deze kan jij zelf (of je webdeveloper natuurlijk) gebruiken om de Widget, als hij helemaal af is, op de website te plaatsen.

Als dit allemaal is gelukt, is het tijd om aan de slag te gaan met de kanalen binnen de Widget.