Wat kost WhatsApp via Trengo?

*Note: Whatsapp heeft per direct alle aanvragen wereldwijd gepauzeerd. Wij wachten op meer informatie, zodra wij die ontvangen geven wij een update.*

Nu WhatsApp zich focust op de commerciële markt is er een verdienmodel gekoppeld aan de zakelijke variant via partnerorganisaties. Wij vinden het belangrijk dat klanten een model vinden dat zo goed mogelijk aansluit bij hun organisatie. Daarom hebben we momenteel met twee partnerorganisaties een integratie gemaakt van WhatsApp: onze Business Partner en Twilio. Ieder van deze partijen heeft een eigen tariefstelling.

Kosten van WhatsApp in Trengo via de Business Partner

Op dit moment zijn de kosten via onze Business Partner als volgt: €45,- opstartkosten (eenmalig, per nummer), daarnaast kost de oplossing maandelijks €45,- bovenop het gebruikerspakket.

Deze oplossing is beschikbaar vanaf pakket Scale, maar in tegenstelling tot de andere oplossingen is het via de Business Partner niet nodig om minimaal 4 gebruikers te hebben.

Buiten de 24-uur wordt er een SMS of in de toekomst een template verstuurd. De kosten voor de SMS berichten zijn gelijk aan onze huidige SMS-tarieven.

Kosten van WhatsApp in Trengo via Twilio

De kosten van Twilio voor WhatsApp zijn hier te vinden.

Buiten de 24-uur wordt er een SMS of in de toekomst een template verstuurd. De kosten voor de SMS berichten zijn gelijk aan onze huidige SMS-tarieven. Een template zal om en nabij €0,09 gaan kosten.