Snooze😴 push-notificaties om geconcentreerd te kunnen werken

Is er een overleg, of is het nodig om even te focussen op een opdracht of een conversatie met een klant. Of is het tijd voor een vakantie? Snooze dan de push-notificaties in Trengo om niet afgeleid te raken.

Het snoozen van de push-notificaties gebeurd binnen het eigen profiel. Navigeer hieronder naar "Preferences" om zo de persoonlijke voorkeuren omtrent de notificaties in te stellen.

Tijdelijk geen notificaties ontvangen

Even geen afleiding voor de komende 30 minuten, het komende uur, de komende vier uur, week of voor altijd? Kies er dan voor om de push-notificaties voor een bepaalde tijdsduur te snoozen. Onderstaande afbeelding laat zien hoe dit is in te stellen.

Kies hoelang er geen notificaties hoeven te verschijnen, sla de instellingen op en geniet van de rust.

Dagelijks op een vast moment notificaties snoozen

Geen notificaties meer ontvangen buiten de openingstijden, of tijdens de lunch bijvoorbeeld. Ook dat is mogelijk en wel op volgende wijze:

Goed om te weten: deze instelling geldt zowel voor push-notificaties gelden zowel voor de pc als voor mobiel gebruik.