Laat de Chatbot officieel meedraaien in het team

Het moment is aangebroken om de Chatbot officieel actief te zetten! Op deze manier kan de Chatbot je team direct ondersteunen en ontlasten qua klantvragen die er binnenkomen.

Publiceer de Chatbot

Door op "Settings" te klikken in het Chatbot menu zal de eerste optie "Published" tevoorschijn komen. Zet deze optie aan (knopje weergeeft groen) om de Chatbot direct mee te laten draaien in het team.

Controleer ook nog even of onder "Channels" de juiste kanalen geselecteerd zijn. Hier wordt namelijk de Chatbot na activeren, direct actief op. Je hebt hier de keuze uit je aangevraagde en gekoppelde chatkanalen, Facebookpagina's, Twitteraccounts en Telegrambots.

Vergeet niet de wijzigingen op te slaan!

Nadat de Chatbot is geactiveerd, is het van belang dat de Chatbot van informatie voorzien blijft worden! Hoe? Dit kan door hem te blijven trainen, de missers bij te houden en toe te voegen.