Ontvang informatie uit Hubspot in Trengo

Wanneer een beheerder binnen het Trengo-account een nieuwe integratie met Trengo heeft aangemaakt, is het systeem in principe klaar om informatie uit Hubspot te tonen in Trengo. Superhandig, want zo is alle informatie over bijvoorbeeld de status van een Deal en eventuele notities direct inzichtelijk. Sterker nog: vanuit Trengo is het mogelijk om een nieuwe deal aan te maken in Hubspot.

Eerst inloggen, dan delen

Belangrijk: om de koppeling te gebruiken, moet er in Trengo wel eerst ingelogd worden met Hubspot. Dat gebeurt door de volgende stappen te doorlopen:

1. Navigeer in de conversatie naar de rechterzijde van het scherm, om te wisselen van het contactoverzicht naar de Hubspot integratie.
  2. Klik op de "Sign in" button.
  3. Log in met het eigen Hubspot-account.
  4. Klaar!

Wat wordt er getoond

Zodra er is ingelogd op Hubspot, gaan Hubspot en Trengo direct met elkaar communiceren. Op basis van e-mailadressen en telefoonnummers worden contacten in de beide programma's aan elkaar gelinkt. Zo is het dus mogelijk om alle nodige informatie inzichtelijk te maken of vanuit Trengo rechtstreeks in Hubspot in te voeren!