Integreer Trengo met Hubspot

Superhandig! Door Hubspot the integreren met Trengo wordt alle informatie verzamelt op één plek. De integratie geeft in Trengo inzicht in alle contactgegevens, notities en ook de laatste deals worden getoond in Trengo. Hieronder staat uitgelegd hoe de koppeling tot stand komt.

Maak een nieuwe integratie aan.

Om Hubspot te koppelen, of eigenlijk te integreren, met Trengo, dient er een Trengo een nieuwe integratie aangemaakt te worden. Dit gebeurd door de volgende stappen uit te voeren in Trengo:

1. Navigeer naar de instellingen van het Trengo-account en kies voor "Apps & Integrations".
  2. Kies voor de functie "Apps".
  3. Voeg een nieuwe App toe middels de groene + button.
  4. Geef de integratie een naam voor in het menu in Trengo (bijvoorbeeld "Hubspot [naam bedrijf]").
  5. Kies bij App-type voor "Hubspot".
  6. Klik op Save.

Laat collega's inloggen op Hubspot via Trengo

Om vervolgens berichten te kunnen doorsturen op Hubspot, is het belangrijk dat de medewerker zich aanmeldt op Hubspot via Trengo. Hoe en waar dit kan, staat in dit artikel beschreven.