Waar staat de informatie uit de Webshop of het CRM?

Sinds kort is het voor een beheerder mogelijk om Trengo te integreren met diverse andere software systemen, zoals bijvoorbeeld Hubspot, WooCommerce en Shopify. Op deze manier is alle informatie van een klant overzichtelijk weer te geven in het zelfde systeem. Zo is het nog overzichtelijker werken!

Waar staat deze informatie?

De informatie van deze zogeheten integraties wordt altijd aan de rechterzijde van het venster getoond, daar waar ook de contact- en profielinformatie wordt getoond. Door hier bovenaan op "Contact" te klikken, kan er geswitcht worden van de contactinformatie naar de integraties.

Zo wordt in onderstaande afbeelding bijvoorbeeld de laatste orderstatus vanuit Shopify getoond van dit contact. Superhandig, want zo staat daadwerkelijk alle informatie overzichtelijk op één plek!