Berichten bewerken in een extern scherm

Een klant opnieuw benaderen, aan de hand van een conversatie van een tijd geleden? Dan is het handig om deze historie eens door te lezen, om er zo naar te kunnen verwijzen. Hoe fijn is het dan als het nieuwe bericht naast de geschiedenis gelegd kan worden, om er zeker van te zijn dat de juiste informatie gedeeld word? Open een te schrijven bericht in een nieuw venster en leg beide gesprekken naast elkaar!

Bericht in een nieuw venster openen

Het werkt heel eenvoudig! In het te schrijven bericht is een button ingebouwd, direct naast CC en BCC. Door hier op te klikken wordt van het bericht een eigen venster gemaakt, dat dus naast het venster waarin Trengo draait getoond wordt. Zo kun je dus twee conversaties naast elkaar draaien en eenvoudig informatie overnemen.