Stel een reminder in en verlies een conversatie niet uit het oog!

In de gaten houden of het laatste chatgesprek heeft geleid tot een aankoop? Of een klant over een week nog eens bellen voor een check-up? Stel een reminder in en verlies een conversatie niet uit het oog!

Reminders instellen in Trengo

Het instellen van een reminder kan gedaan worden bij zowel open als gesloten tickets en is terug te vinden onder de conversatie-opties (drie puntjes). Het is mogelijk om zowel een datum als een tijd mee te geven aan een reminder.

Als de reminder wordt ingesteld, wordt het gesprek automatisch gesloten. Is de datum en het tijdstip van de reminder vervolgens aangebroken? Dan wordt de conversatie automatisch weer geopend en ontvang je hiervan een notificatie. SuperhandigšŸ™Œ!

Goed om te weten: met uitzondering van chatgesprekken, zijn conversaties tussendoor altijd zelf ook weer handmatig te heropenen. De herinnering blijft dan wel bewaard.

Reminders annuleren

Is een reminder niet meer nodig? Klik dan eenvoudig op annuleren binnen de reminder (gele balk in de conversatie).

Alle reminders in Ć©Ć©n overzicht

Om herinneringen nog beter te kunnen volgen, hebben ze een eigen folder in het linker menu gekregen. Zo raakt er geen lead meer verloren.