settings_applications Tech

Alles over API's, Plugins en andere technische vragen
filter_none 2 artikelen in deze categorie
settings_applications

Middels de Custom App functie is het mogelijk om een eigen koppeling tot stand te brengen!

Heeft Trengo nog een officiƫle integratie met het CRM van de organisatie, of met een ander systeem? Middels de "Custom App"-functie onder Apps & Integrations is het mogelijk om zelf een connectie...
date_range Laatst bewerkt: 1 maand geleden

Een Help Center voor op het eigen domein

Een Help Center in Trengo kan worden gepubliceerd onder een willekeurig Trengo hulpdomein, maar het is ook mogelijk om een gepersonaliseerd domein aan te maken. Zo kan men eentje kiezen die aansluit b...
date_range Laatst bewerkt: 3 maanden geleden